تبلیغات اینترنتیclose
ویزای تایوان
تور هنگ کنگ - تور تایوان - تور نمایشگاهی
مجری مستقیم تورهای توریستی و نمایشگاهی تایوان - هنگ کنگ - ماکائو
صفحه نخست       عضویت          ورود کاربران              تماس با ما            RSS
سرویس وبلاگدهی ایران سرویس وبلاگدهی ایران سرویس وبلاگدهی ایران سرویس وبلاگدهی ایران سرویس وبلاگدهی ایران
درباره وبلاگ



آمار کاربران
مطالب پربازدید
آرشيو وبلاگ

1- روش اول اخذ ویزای تایوان :

چنانچه متقاضیان در قالب تورهای نمایشگاهی سازمان توسعه و تجارت تایوان (تایترا) درخواست نماید این آژانس با اخذ مدارک مرتبط با نمایشگاه مربوطه از متقاضی اقدام به درخواست ویزا از سفارت تایوان نموده  و ویزای تایوان بصورت Evisa  در ایران و قبل از سفر ایشان تحویل می گردد.در اینصورت متقاضی موظف به حضور در نمایشگاه و ارائه تصویر کار رجیستری ورود به نمایشگاه می باشد.

2- روش دوم اخذ ویزای تایوان :

چنانچه به هر دلیل امکان سفر به امارات متحده عربی و یا ترکیه جهت مصاحبه و انتظار اخذ ویزا را نداشته باشند می توانند مدارک مورد نیاز را به همراه فرم های مربوطه به ویزای تایوان را به همراه یک وکالت نامه به این آژانس تحویل داده و چنانچه مشکل خاصی در مدارک و سوابق فرد متقاضی وجود نداشته باشد پس از سپری شدن  شده مدت زمان ، اقدامات توسط دفاتر کارگزاری این آژانس در کنسولگری تایوان در سایر کشورها صورت گرفته و ویزا در مرکز به متقاضی تحویل گردد.

بدیهی است در حین پروسه انجام کار اصل پاسپورت مسافر باید در اختیار آژانس صورت گیرد.

 مدارک لازم ویزای تایوان :

1 - اصل گذرنامه حداقل 7 ماه اعتبار 

 2 - دعوت نامه

 3 - جواز کسب ترجمه شده ، روزنامه  رسمی ترجمه شده و یا مدارک شغلی معتبر

4 -  نامه درخواست ویزا (به لاتین و مهر لاتین و با ذکر سمت ,شماره پاسپورت,تاریخ شروع به کار و حقوق به دلار , دلیل سفر و مدت اقامت)    

5 - گواهی تمکن مالی آخرین مانده حساب به دلار بالای .5.000 دلار آمریکا

6 -  3 قطعه عکس 4*3 رنگی جدید پشت زمینه سفید

7 - پر کردن فرم مشخصات فردی

8 -  فرم تعهدنامه ویزای تایوان

9 - رزرو بلیط

10 – ووچر هتل

3- روش سوم اخذ ویزای تایوان :

متقاضیان مدارک مورد نیاز ویزای تایوان را در اختیار این آژانس قرار داده و اپلیکنت های  مربوطه تکمیل شده و برای مسافر تعین وقت مصاحبه در کشورهای  دیگر صورت می گیرد و متقاضی باید راسا" به کشور تعین شده سفر نموده و با تحویل مدارک و انجام مصاحبه در کنسولگری تایوان ویزای خود را اخذ نماید.

 

 

توضیح :
ویزای تایوان برای اتباع ایرانی ویزای بیزنس بوده و ارائه دعوتنامه  از سوی مسافران که مشخص نماید به چه دلیلی و در چه تاریخ قصد سفر به تایوان را دارند، الزامی می باشد.

مدت زمان اقامت ویزای تایوان :

ویزای تایوان بسته به نوع مدارک ارائه شده و    افسر مربوطه در کنسولگری 14 و یا 30 روزه می باشد.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای تایوان :

بدیهی هست که هر یک از سه روش  اخذ ویزای تایوان برای انجام زمانی برای انجام امور لازم است و که در هنگام تحویل مدارک ویزای تایوان از مسافران به ایشان اعلام می گردد ولی به دلایل بسیاری که خارج از قصور آژانس آندیا سیر ممکن است پروسه اخذ ویزای تایوان و یا انجام امور مربوطه قدری بیشتر طول بکشد.

در تورهای نمایشگاهی که توسط آندیا سیر برگزار می گردد زمانی نیز برای بازدید از تایوان و آشنایی با شهر تایپه برنامه ریزی شده است و البته چنانچه مسافران قصد اقامت بیشتر در کشور تایوان را داشته باشند با هماهنگی قبلی این امر امکان پذیر می باشد.

 متقاضیان جهت اخذ ویزای تایوان و ثبت نام در تور تایوان می توانند از طریق لینک زیر فرم مربوطه را دانلود کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا مشاوره  می توانید با شماره تلفن 22053073 - 021 تماس حاصل فرمائید

تصویر پکیج کامل ویزای تایوان :



نوع مطلب : ویزا تایوان,
برچسب ها : ,
          
دوشنبه 12 مهر 1395





عضویت سریع
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
کد امنیتی : *
خبرنامه
جعبه پیام



جستجو
آمار وبلاگ
  • آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 109
  • بازدید دیروز : 4
  • بازدید هفته گذشته : 113
  • بازدید ماه گذشته : 128
  • بازدید سال گذشته : 128
  • کل بازدید : 2571
  • کل مطالب : 113
  • نظرات : 3
  • رنک گوگل :
امکانات جانبی
طراحی: مای تم - قدرت گرفته از: سرویس وبلاگدهی ایران